Blog

Su Kaçak Tespit Cihazı Tamiri

Su Kaçak Tespit Cihazı Tamiri

Su kaçak tespit cihazı tamirini yaptırarak cihazınızın ömrünü uzatarak performansını daha da artırma yoluna gidebilirsiniz. Su kaçağı tespitinde kullanılan cihazlar eskisinden çok daha modern ve teknolojik cihazlardır. Bugün kullanılan profesyonel su kaçağı tespit cihazları maliyeti yüksek olduğu için çok az sayıda firmada kullanılmaktadır. Su kaçağı tespitinde alınacak cihazlar, kullanım alanları, cihazın fiyatlarına göre farklılık gösterebilir. Çin malı su kaçağı tespit cihazı kullanarak sorunu üstün körü gidermek yerine profesyonel randıman alacağınız Ridgid kanal boru görüntüleme cihazı ya da Rothenberger gözlem kamerası  tercih edebilirsiniz. Su kaçağı tespit cihazları hangileridir? • A... »

Su Kaçağı Dedektör Tamiri

Su Kaçağı Dedektör Tamiri

Su kaçağı dedektör tamiri için yetkili servisi aramanız gerekir. Günümüzde Çin malı su kaçağı dedektörleri yerine Ridgid, Rothenberger, Rems detektörleri daha çok tercih edilmektedir. Rothenberger su tesisatı kaçağını kaynağında tespit eder ve hassas kulaklıkları sayesinde akustik dinleme olanağı sağlar. Rothenberger akustik dinleme cihazı ana dinleme ünitesi işlevi gören uçları ve akustik dinlemeyi sağlayan kablosuz kulaklıkları vardır. Dinleme uçları ise arıza tespitine göre değişebilen modüle sahiptir. Su kaçağı dedektörlerinin özellikleri nelerdir? • Frekanslar serbest olarak seçilebilmelidir. • Kulaklık ses ayarı yapılırken 10 optik ses seviyesine çıkabilmelidir. • Karanlıkta kaçak bulm... »

Su Kaçağı Cihazları Teknik Servisi

Su Kaçağı Cihazları Teknik Servisi

Su kaçağı cihazları teknik servisini arızalanmış, bakımı gelmiş olan cihazınız için bizi arayarak bakımını ve onarım işlemini yaptırabilirsiniz, cihazınızın ömrünü ve performansını uzatabilirsiniz. Ev ya da iş yerlerinde su kaçaklarının sebepleri arasında kalitesiz malzemenin kullanılması, montaj hataları, kullanım hataları gelir. Su kaçağı servisleri, mutfak lavabosu, banyo, tuvalet giderleri, tesisatta oluşan kaçaklar, kombi, petek su tesisatı, binaların kanalizasyon tesisatları içinde oluşabilecek arızaları onarırlar. Su kaçağı tespiti için hangi cihazlar kullanılır? • Ridgid su kaçağı tespit cihazı • Rothenberger akustik dinleme cihazları • Rems termal kamera • Nem ölçme cihazı Günümüzde... »

Su Kaçağı Bulan Makine Tamir Servisi

Su Kaçağı Bulan Makine Tamir Servisi

Su kaçağı bulan makine tamir servisini çağırarak cihazınızın bakım ve onarımını yaptırabilirsiniz. Su kaçağı bulma konusunda günümüz tesisatçıları artık profesyonel cihaz ve aletlerden yararlanmaktadır. Çin malı makineler kullanmak yerine profesyonelliği ile tesisatçıların eli kolu olan Ridgid, Rothenberger  su kaçağı bulan makineleri tercih etmektedirler. Rothenberger Roleak Aqua Plus cihazı ile su hatlarındaki akustik sızıntı yerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Sonda ucu yardımı ile boru sesleri algılanmakta ve ölçülen ses düzeyi, aynı anda kamerada gösterilmektedir. Su kaçağı bulan cihazlar hangi özelliklere sahiptir? • Rothenberger akustik dinleme cihazı ile soru boru hatlarını akustik ola... »

Rothenberger Kanal Açma Makinesi Tamiri

Rothenberger Kanal Açma Makinesi Tamiri

Rothenberger kanal açma makinesi tamiri için firmamızın profesyonel hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kanal açma makinelerinde çok fazla sıkıntı yaşamadan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak pis su kamerasında içine sıvı sızıntısının olması, kamera yazılımının bozulması, görüntünün kayma ya da karanlık, çok parlak çıkma gibi problemlerini yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda kanal açma makinesi teknik servisini aramalısınız. Teknik servisimizi arayarak alacağınız profesyonel hizmet ile cihazınızın hem bakımını hem de onarımını yaptırabilirsiniz. Kanal açma makineleri nelerdir? • El aletleri (tuvalet spiralleri, yakalama çengeli, yassı kanal açma spirali, el tipi kanal açma aletleri... »

Hemen Bizi Arayın